Exposició en record als Cors Clavé

0
208

Emmarcat dins del centenari que enguany celebra la Societat Coral l’Aliança, el passat 4 de març la Sala d’exposicions Andreu Dameson va acollir la inauguració de l’exposició en record dels Cors Clavé.

En aquest acte, al marge de representants del Consistori, es va comptar amb la presència del president de la Federació de Cors Clavé, Sr. Josep Cruells, i del president de l’esmentada entitat centenpària, Sr. Pepe Castro, els quals van destacar la figura del músic i el seu compromís amb el país.

Aquesta exposició es podrà visitar fins el proper dia 20 de març.

Si vols saber quins són els actes del centenari de la Societat Coral l’Aliança, visita aquest enllaç.

Fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.