Estafes telefòniques i per internet

0
134

El proper dia 15 de març és el Dia Internacional dels Drets de les Persones Consumidores i, per aquest motiu, l’Àrea de Consum de l’Ajuntament de la Garriga ha organitzat una xerrada el dia 17 que tractarà sobre les estafes en telefonia i internet.

Aquesta xerrada anirà a càrrec del Sr. Ignasi Bouffard, advocat de la Unió de Consumidors de Catalunya, el qual explicarà els aspectes bàsics relacionats amb la telefonia (tant mòbil com fixa) i l’accés a internet, dos camps on les estafes i les reclamacions són molt freqüents.

Aquesta conferència es celebrarà a la Sala d’Actes de la Biblioteca, a partir de dos quarts de vuit del vespre. L’entrada és gratuïta 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.