“Et sembla bé com s’ha restablert el trànsit al centre del poble?”

0
Enquesta_Logo

Des de la primera setmana de març ha quedat definida com serà, a partir d’ara, la circulació de vehicles pel centre de la Garriga, la qual es caracteritzarà pel fet que els vehicles particulars que baixen pel passeig dels Til·lers no puguin travessar la plaça de l’Església per anar direcció nord agafant el carrer del Centre. Només ho podran fer els vehicles de càrrega i descàrrega, i en horari restringit a algunes hores del matí.

transit-lagarriga1Així les coses, la circulació queda establerta de la següent manera:

• S’obre el carrer Banys entre Figueral i Doma, que recupera el seu sentit habitual, en direcció Nord.
• S’obre a la circulació de vehicles el carrer de la Doma entre Sant Francesc i Centre, així com el carrer Samalús en sentit llevant.
• El carrer Pere Fuster torna al seu sentit habitual, en direcció ponent.
• El carrer Sant Lluís mantindrà el seu sentit actual, en direcció nord. Així com el tram del carrer Torrent de la Sínia entre Sant Francesc i Centre, que continuarà essent en sentit llevant.
• El Passeig Til·lers entre Can Xic Corder i Calàbria es tancarà al trànsit. El trànsit de turismes i furgonetes procedent de llevant cap a Nord o Ponent, haurà de circular per Can Xic Corder, connectant amb el carrer Calàbria, per mitjà del carrer Sant Ramon, que la seva part inferior serà en sentit ponent i la superior en sentit llevant.
• La totalitat de la plaça actual, formada pel carrer del Centre i places de Can Dachs i Església serà d’ús exclusiu pels i les vianants, a excepció de determinades franges horàries, on podran circular-hi vehicles comercials, de serveis o vehicles acreditats:
Carrer del Centre: de 8h a 11h. matí i de 21h. a 23h. nit de dilluns a divendres, (excepte festius)
Part nord plaça Església: de 8h. a 11h. matí. De dilluns a divendres, (excepte festius).

De la mateixa manera, l’illa de vianants establerta per una banda pel carrer Banys des de Pere Fuster fins Doma, carrer Centre i Carrer Calàbria fins a carretera Nova, i per l’altra banda pel carrer Doma entre St. Francesc i Banys i carrer Samalús des de Banys fins carrer Sant Lluís, funcionarà els dissabtes, diumenges i festius des de les 9.00 del matí de dissabte fins la les 21h. del diumenge. Excepcionalment es podrà circular en aquesta àrea, durant aquests dies i hores, per entrades i sortides a pàrquings particulars, serveis, mercat municipal, i situacions extraordinàries”.

Per tot plegat, et fem la següent pregunta:

“Et sembla bé com s’ha restablert el trànsit al centre del poble?”

No ho dubtis i participa!

 

La setmana blanca.

La darrera enquesta que us vàrem proposar va ser la següent: “Com t’afecta la setmana blanca?”. Els resultats han estat els següents:

enquesta_setmana_blanca

Article anteriorNova senyalització els edificis de la ruta modernista
Article següentExposició en record als Cors Clavé
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.