Nota de premsa d’Acord per la Garriga

0

Acord per la Garriga dóna a conèixer els cinc primers noms de la llista electoral.

L’assemblea de l’associació Acord Independentista per la Garriga va escollir el passat divendres dia 4 de març per unanimitat els cinc primers candidats per a les eleccions municipals del proper 22 de maig. Encapçalaran la llista el politòleg Jordi Perales, l’historiador i gestor cultural Albert Benzekry, l’arquitecte tècnica Neus Marrodan, la psicòloga i treballadora social Dolors Castellà i l’economista i assessor fiscal Sergi Moya.

La reunió va servir igualment per donar el tret de sortida a una sèrie de trobades amb el teixit associatiu de la Garriga que servirà per valorar i debatre amb la ciutadania les reflexions i propostes  sorgides del centenar de persones que han col·laborat en els grups de treball d’Acord per la Garriga.  La primera d’aquestes trobades està prevista pel proper dimecres dia 9 de març a les 20:30 h a l’Auditori de l’Escola de Música on es debatrà la situació del comerç a la Garriga i les possibilitats de promoció econòmica del poble.

Article anteriorEl refugi dels francesos
Article següentLes fotos del Carnestoltes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.