Tot a punt per a celebrar el Carnaval

0
161

El proper dissabte 5 de març la Garriga celebrarà la festa de Carnestoltes tal i com mana la tradició, amb disfresses, cercavila i molta diversió. 

A partir de les sis de la tarda la rua començarà el seu recorregut pels carrers del poble davant del Teatre “El Patronat”, per acabar a la Plaça de l’Església, on totes les comparsses desfilaran i on es lliuraran el premis, alhora que es podrà gaudir d’una bona botifarrada.

A la nit serà el torn de la música a càrrec dels grups  Mamyfora i Se Atormenta una Vecina, que actuaran al pavelló de Can Violí a partir de les onze de la nit, en una festa organitzada per “La Corriente”. 

I per a tancar les celebracions, l’endemà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda s’ha organitzat un taller de sardines a la plaça de l’Església, previ a la precessó i posterior enterrament de la sardina.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.