Una Lliga d’Hivern d’allò més emocionant

0
148

Transcorregudes ja 14 jornades de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala, que organtiza l’AAFSG, la lluita pel títol segueix essent d’allò més frenètica. Una setmana més, l’equip Coemmo.com segueix líder amb 37 punts, els mateixos que Moya Advocats i dos més que Assessoria Congost

El duel directe de la darrera jornada entre el Little Italy i el Moya Advocats, que va acabar la victòria dels darrers per 0 gols a 2, ha fet que els primers es depengin de la lluita pel títol al sumar, fins ara, 30 punts. 

Podeu veure la darrera classificació actualitzada, i els golejadors de la competició, a continuació: 

 

class_jornada_15

 

golejadors_14_jornada

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.