El trànsit pel centre de la Garriga

0
Centre_03_21-01-2011

A l’edició d’avui de La Garriga Digital.cat el grup de Convergència i Unió de la Garriga ha publicat un article en el que es mostra disconforme pel fet que en el Ple del passat 23 de febrer l’alcaldessa no respongués una pregunta del seu grup sobre quan i com es restabliria el trànsit de vehicles per la zona del centre del poble, i en el que expressa el seu desacord per haver obtingut resposta a través de la premsa, dos dies després de que es celebrés el Ple (25 de febrer). 

Precisament, podem veure com, coincidint amb aquesta darrera data (25 de febrer), a la pàgina web de l’Ajuntament de la Garriga hi ha publicada una notícia en la que s’explica com es restablirà el trànsit rodat al centre del poble, la qual reproduïm íntegrament donat l’interès que pot tenir pels garriguencs:

“L’Ajuntament de la Garriga ha decidit que els vehicles particulars que baixen pel passeig dels til·lers no puguin travessar la plaça de l’església per anar direcció nord agafant el carrer del Centre. Només ho podran fer els vehicles de càrrega i descàrrega, i en horari restringit a algunes hores del matí.

Per tant, la circulació es restablirà de la següent manera a partir de la primera setmana de març:

• S’obre el carrer Banys entre Figueral i Doma, que recupera el seu sentit habitual, en direcció Nord.
• S’obre a la circulació de vehicles el carrer de la Doma entre Sant Francesc i Centre, així com el carrer Samalús en sentit llevant.
• El carrer Pere Fuster torna al seu sentit habitual, en direcció ponent.
• El carrer Sant Lluís mantindrà el seu sentit actual, en direcció nord. Així com el tram del carrer Torrent de la Sínia entre Sant Francesc i Centre, que continuarà essent en sentit llevant.
• El Passeig Til·lers entre Can Xic Corder i Calàbria es tancarà al trànsit. El trànsit de turismes i furgonetes procedent de llevant cap a Nord o Ponent, haurà de circular per Can Xic Corder, connectant amb el carrer Calàbria, per mitjà del carrer Sant Ramon, que la seva part inferior serà en sentit ponent i la superior en sentit llevant.
• La totalitat de la plaça actual, formada pel carrer del Centre i places de Can Dachs i Església serà d’ús exclusiu pels i les vianants, a excepció de determinades franges horàries, on podran circular-hi vehicles comercials, de serveis o vehicles acreditats:
Carrer del Centre: de 8h a 11h. matí i de 21h. a 23h. nit de dilluns a divendres, (excepte festius)
Part nord plaça Església: de 8h. a 11h. matí. De dilluns a divendres, (excepte festius).

De la mateixa manera, l’illa de vianants establerta per una banda pel carrer Banys des de Pere Fuster fins Doma, carrer Centre i Carrer Calàbria fins a carretera Nova, i per l’altra banda pel carrer Doma entre St. Francesc i Banys i carrer Samalús des de Banys fins carrer Sant Lluís, funcionarà els dissabtes, diumenges i festius des de les 9.00 del matí de dissabte fins la les 21h. del diumenge. Excepcionalment es podrà circular en aquesta àrea, durant aquests dies i hores, per entrades i sortides a pàrquings particulars, serveis, mercat municipal, i situacions extraordinàries”.

 

Article anteriorNou recorregut de la Cursa de les Tortugues
Article següentPLAT DEL DIA – Els llibres de cuina o la cuina dels llibres?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.