Mor Josep Catalan, veí de la Garriga

0
Josep_Catalan

Ahir dijous dia 24 de febrer, va morir a l’edat de 50 anys Josep Catalan, veí i meteoròleg de la Garriga, al no poder superar els problemes cardíacs que patia des de feia temps. Catalan, pendent d’un transplantament de cor des de feia més de 500 dies, va recollir durant anys les dades meteorològiques del poble a l’estació que tenia a casa seva. A banda d’això, va treballar a Granollers TV com a home del temps, a Ràdio 7 Vallès i també va fer alguna substitució a TVE de Catalunya.

Ingressat a l’Hospital Clínic de Barcelona des de feia uns dies, va néixer a la capital catalana el 2 de juny de 1960 i vivia a la Garriga des de feia molts anys. Casat i amb dos fills, va estar implicat en diverses entitats del poble, com ara la Coral l’Aliança o el cor de Clavé, del qual va ser-ne president, i també va ser membre del col·lectiu Via Oberta. També va fer la seva aportació destacada a Ràdio Silenci ja que, en la primera etapa de l’emissora, el 1983, va ser escollit cap de l’àrea de publicitat i del servei de meteorologia. En recuperar l’emissora actual, l’any 2000, es va implicar en la seva emissió en directe, fent entrevistes i programes. Actualment era membre de l’OAMC (Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació) i participava activament amb els mitjans de comunicació del poble, fent articles sobre les seves passions o bé fent la previsió meteorològica.

A La Garriga Digital.cat ens volem sumar a l’homenatge que li retrà Ràdio Silenci aquesta nit, a les 20 h, on s’hi podrà escoltar un programa de l’Anem bé per anar a Sants on va participar Josep Catalan, i volem donar el nostre condol als seus familiars i amics.

Fotografia cedida per Amics de Ràdio Silenci

Article anteriorLes Tortugues solidàries de la Garriga
Article següentLa Setmana Blanca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.