Un any amb vosaltres

0
aniversari_01_

Avui és un dia especial per a tots els que fem possible La Garriga Digital.cat, doncs fa justament un any que aquest mitjà de comunicació va veure la llum.

Un any dóna per molt, fins i tot per a canviar el nom i passar de dir-nos l’Espai Digital.cat a ser La Garriga Digital.cat, per tal d’estrènyer encara més els vincles de la web amb al nostre municipi.

A nivell de poble i de país ha estat un any força mogut. A la Garriga molts han estat els temes que, d’una manera o d’una altra, han marcat el dia a dia del web i que hem viscut intensament des de primera línia informativa, gràcies a la tasca periodística dels nostres col·laboradors i de les moltes i molt valuoses aportacions dels nostres lectors.

El debat sobre la ubicació de la futura estació de tren; la primera consulta independentista de la Garriga; la inauguració del nou CAP i la decisió de què fer-ne de l’antic; la polèmica rehabilitació del centre amb les seves corresponents cassolades de protesta; la festa del Corpus i la Festa Major; la participació de garriguencs a la gran manifestació del 10 de juliol i la Diada Nacional de Catalunya; la manifestació en contra de la sentència del TS sobre la immersió lingüística; la sempre polèmica instal·lació de la “planta de biomassa”; les eleccions al Parlament i les futures eleccions municipals; … han estat alguns dels temes principals que s’han tractat en aquest espai.

Passats ja dotze mesos, creiem que és un bon moment per a fer balanç. En aquest sentit, fa uns dies en un escrit vàrem recuperar la primera editorial a la qual explicàvem els trets fonamentals d’aquest projecte, que eren, bàsicament, posar al servei de la Garriga un mitjà de comunicació digital de caràcter local amb la voluntat de difondre tota la informació possible sobre el nostre poble d’una forma ràpida, àgil i rigorosa i, alhora, crear un espai de debat i opinió on tothom hi pogués participar.

Segurament no ens correspon a nosaltres valorar si hem assolit o no aquests objectius però, veient les dades d’aquest primer any, creiem que anem pel bon camí.

La Garriga Digital.cat en xifres:

765 articles publicats.

202 articles d’opinió de 40 autors diferents.

3.800 comentaris dels lectors, essent la mitjana de més de 10 comentaris al dia.

600 visites diàries de mitjana l’últim mes de febrer.

22 enquestes realitzades, amb una mitjana de 116 votacions cada una.

49 temes oberts al fòrum de debat.

17 entrevistes a gent diversa.

Arribats a aquest punt, ens reafirmem en la voluntat de consolidar La Garriga Digital.cat com un mitjà independent, plataforma de debat i punt de trobada de tots els garriguencs. És per això que tornem a repetir que tothom està convidat a escriure en aquest portal web. Volem recordar, també, que des de bon principi totes les forces polítiques de la Garriga varen ser convidades a participar-hi, fent-ne cadascuna d’elles l’ús que ha cregut oportú. Aquesta proposta segueix en peu i oberta a tothom, ja sigui com a grup polític, com a entitat o associació o a nivell particular. Només cal que ens envieu els vostres escrits, signats, amb el nº del DNI i un telèfon de contacte a redaccio@lagarrigadigital.cat.

No voldríem acabar sense agrair als nostres col·laboradors habituals la seva implicació i participació, als anunciants la seva confiança i, a tots vosaltres, amics lectors, el seguiment que ens feu, que ha propiciat que el nombre de visites al web hagi anat creixent de forma constant i continuada. Sense tots i cadascun de vosaltres, La Garriga Digital.cat no seria una realitat.

La Garriga Digital.cat

Article anteriorArtistes garriguencs exposen al Temple Romà de Vic
Article següentUn any, vint opinions
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.