El pilot Marc Guasch, homenatjat

0
149

El pilot de motos garriguenc, Marc Guasch, que ha participat a la darrera edició del Ral·li Dakar, va ser homenatjat el passat 18 de febrer a la Sala de Plens de l’Ajuntament, on va ser rebut per l’alcaldessa Neus Bulbena i el regidor d’Esports, Àlex Valiente, entre d’altres autoritats.

Malgrat no haver pogut acabar el Ral·li per culpa d’una inoportuna caiguda, el pilot es va mostrar molt content d’haver pogut participar per dues vegades en aquesta mítica cursa, i espera poder repetir l’any vinent amb unes mínimes garanties per a poder obtenir un bon resultat.

Abans de fer-se una fotografia amb la seva moto a les portes de l’Ajuntament, es va projectar un petit documental amb les millors imatges de les seves dues participacions a  l’esmentada cursa. 

Fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.