Conferència de Richard Gerver al SEK

0
135

El dimarts dia 22 de febrer, el Col·legi Internacional SEK Catalunya, ubicat a la Garriga, va rebre la visita de Richard Gerver, conegut i reconegut líder mundial en temes educatius. La seva estada s’ha traduït en una visita guiada pels mateixos alumnes a les instal·lacions per conèixer el centre i veure els nens/es in situ a les aules, i en dues conferències en anglès, una al matí adreçada a mestres i educadors i la segona a la tarda, dirigida a familiars d’alumnes del centre i convidats.

Gerver és actualment un dels líders educatius més inspiradors de tot el món. Les seves particulars creences passen per reviure la passió per l’ensenyament a professors i el paler de l’aprenentatge a alumnes. I això és exactament el que ha intentat transmetre als dos auditoris que l’han pogut escoltar. A través de dues xerrades molt amenes i en un estil desenfadat il·lustrat amb anècdotes personals per fer més entenedors els seus missatges que es basen en què els sistemes educatius reflecteixin els reptes que hauran d’afrontar els nostres fills i alumnes en el futur. Un futur que ja està aquí i una educació que cal transformar per adaptar-la a la nova realitat i, sobretot, a les noves necessitats que es plantegen.

Gran part de la seva popularitat, a banda de ser un excel·lent comunicador, prové de l’èxit aconseguit el 2005 quan va ser premiat amb el prestigiós “School Head Teacher of the Year Award” dels British National Teaching Awards pel treball desenvolupant al capdavant d’una escola que estava a punt de desaparèixer, la Grange School, a la que va convertir en un referent internacional d’innovació i excel·lència.

SEK Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.