La disgregació electoral i la Setmana Blanca

0
153

Producte del rebombori que es va generar a la web fa quinze dies pel que fa a la possibilitat que a la Garriga es presentin moltes i diverses candidatures a les properes eleccions municipals, vàrem proposar-vos la següent pregunta a l’Enquesta:

“Consideres positiu que es presentin quantes més candidatures millor a les properes eleccions municipals?”

Quinze dies més tard, i havent registrat 106 votacions, aquests són els resultats:

dispersi_votLa setmana blanca

Darrerament, també, hem tingut ocasió de constatar com diferents articles relacionats amb el món de l’educació han generat un animat debat. Escrits com el del nou col·laborador de La Garriga Digital.cat, Xavier Fortuny, han propiciat força comentaris.

És per aquest motiu que, seguint amb la temàtica de l’educació i tenint en compte que del 28 de febrer al 6 de març les escoles garriguenques aplicaran la polèmica “Setmana Blanca”, us formulem la següent pregunta:

“Com t’afecta la Setmana Blanca?”  

Positivament? Negativament? No m’afecta?

No ho dubtis i participa!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.