Richard Gerver, reconegut líder educatiu, visita el SEK

0
Richard_Gerver_18-02-2011

El proper dimarts dia 22 de febrer, a les 10:30 h, el Col·legi SEK Catalunya rebrà la visita de Richard Gerver, actualment un dels líders educatius més inspirador, les creences del qual són fer tornar a reviure la passió per l’ensenyament als professors i el plaer de l’aprenentatge als alumnes. Gerver és conegut i valorat mundialment i autor de nombrosos llibres de diversos àmbits. El passat 19 de desembre va participar en el conegut programa Redes, d’Eduard Punset, titulat “Crear avui les escoles del demà”, on també s’hi varen poder veure imatges de la Institució Educativa SEK, així com entrevistes a alumnes i professors del centre de la Garriga.

Richard Gerver visitarà les instal·lacions del SEK acompanyat del director del centre Philip Hudson a partir de les 10:30 h. Mitja hora després, a les 11:00 h farà una roda de premsa de trenta minuts destinada als mitjans de comunicació i, seguidament, començarà una jornada de treball amb els professors del centre. Per acabar, de les 15:30 h a les 17:00 h, tindrà lloc una trobada amb els pares dels alumnes del centre.

Article anteriorRosa Sorribas, fundadora de Crianza Natural, parlarà a la Garriga
Article següentParlem dels Coen: parlem de cine
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.