Marcatge en zona del 18 de febrer

0
Jose_Granados_02

Al programa de dilluns 18 de febrer i com ja és habitual, un cop més parlem dels nostres equips, amb majoria de victòries, tret del bàsquet que no va jugar per suspensió del seu partit  i l’Olímpic, que empatava el seu enfrontament contra el Roda de Ter però tot i això segueix amb les possibilitats d’ascens intactes.

L’handbol tornava a guanyar (i segueix invicte) i el futbol sala no va jugar amb motiu del torneig de seleccions europeu de la UEFS, disputat a Platja d’Aro, on la selecció catalana (amb tres jugadors garriguencs i l’entrenador Emili Lopez a les seves files) va fer un grandíssim paper, aconseguint el sotscampionat en una final increïble i perdent als penals amb els totpoderosos russos.

Així, vam aprofitar per entrevistar dos membres d’aquesta selecció i del nostre CFS La Garriga, el Dani Asensi (que, a més, va ser escollit millor porter del torneig) i el Ramon Pons.

En una entrevista de més de mitja hora vam poder repassar els millors i pitjors moments de la selecció al campionat, a més dels equips rivals que ho van posar molt difícil als nostres fins a la final, que es perdria tot i la petita superioritat que van mostrar els catalans.

A més, ens explicaren el bon rotllo aconseguit entre companys de selecció, rivals cada setmana per la lliga de divisió d’honor catalana, i la gran comunió que, per a ells, va ser una de les claus del gran paper que van realitzar.

Per cert! Aquí teniui el vídeo de la final!

D’altra banda també vam celebrar, per fi, poder comptar al Marcatge en Zona amb els resultats de l’hoquei, esport amb grandíssima tradició al poble i, a més, vam tenir ocasió de parlar amb un dels jugadors del primer equip, el Toni Rozas, que ens va posar en situació de l’estat del conjunt i de la resta del club.

No us perdeu el programa!

Article anteriorRetallada a l’educació
Article següentEncara la immersió
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.