Els primers garriguencs a la Mitja Marató

0
DSCN0748

El passat diumenge 6 de febrer es va celebrar la 25ª edició de la Mitja Marató de Granollers. Enguany, els primers classificats de la Garriga han estat els atletes del C.A. Les Tortugues de la Garriga, Marta Bruguet, en fèmines i Khalid Kajtih en categoria masculina. Ambdós han rebut el reconeixement per part de l’organització en un acte celebrat aquest dimecres a Granollers, juntament amb els primers classificats de Les Franqueses i de Granollers.

En aquesta edició, el Club va participar a la cursa amb un total de 46 corredors. Cal fer un esment especial a tots aquells corredors que van participar per primera vegada en aquesta cursa i van assolir el seu objectiu: acabar.

Salut i quilòmetres!

Les Tortugues

 

Article anteriorNeix una nova entitat: “Amics del Jazz de la Garriga”
Article següentRosa Sorribas, fundadora de Crianza Natural, parlarà a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.