La Garriga Digital

Ubuntu Soul, de la Garriga, finalista del Final Buk’s on Tour

Ubuntu_Soul_01

El proper divendres dia 18 de febrer, a partir de les 22:30h, tindrà lloc la Final Buk’s on Tour, en la qual hi participarà el grup garriguenc Ubuntu Soul.

Aquest festival, organitzat pel conegut local de Granollers (al polígon El Ramassar, davant dels cinemes), obsequia al guanyador amb una gira per sales catalanes durant el mes de març, a banda de l’enregistrament de l’àudio de totes les actuacions.

Ubuntu Soul, un grup integrat per deu noies, es defineix com “una nova alenada de ritme fresc i de Soul calent, repertori propi i algunes versions dels grans clàssics del gènere. Una nova experiència per als sentits que us farà moure l’esquelet des del primer compàs. Un espectacle ple de sorpreses i novetats. Una nova revolució musical.”

Les seves integrants són: Anna Esquius (veu), Jana Sirés (veu), Carol Sanmartín (veu), Claudia González (bateria), Natalia Lapuerta (baix), Anna Maria Porras (guitarra), Alba Aguado (piano), Carol Nadal (saxo alto), Helena Ibern (saxo tenor) i Raquel Llorens (trompeta), a més d’Ivan Sanmartín (compositor,arranjador i director musical).

Pots seguir Ubuntu Soul a través del Facebook i del seu MySpace.

 

Exit mobile version