Neix una nova entitat: “Amics del Jazz de la Garriga”

0
concert_jazz

Aquest dissabte a les 21:30 és presentarà en societat l’entitat “Amics del Jazz de la Garriga”. Aquesta entitat neix a partir de la iniciativa d’un grup de joves vinculats a la música i al teixit associatiu de la Garriga, que han decidit unir-se per tal d’intentar realitzar una programació estable de jazz, donar a conèixer nous talents i formacions i crear i consolidar un petit cicle o festival de Jazz a La Garriga.

Durant l’acte actuaran dos grups formats per estudiants de l’Esmuc i del Liceu. Primer de tot, actuaran els Nyoqui Group, un sextet que ens presentarà un repertori basat en l’estètica del hardbop dels inicis dels 60’s, on s’inclouran temes del saxofonista Joe Henderson durant la segona etapa dels Jazz Messengers i estàndards amb arranjaments amb la mateixa estètica.

A continuació actuaran els Mikagun, un grup creat per l’ocasió per membres i col·laboradors de l’entitat, que ens sorprendran amb una formació atípica formada per trompeta, saxo alt, guitarra i dues bateries que ens proposaran un repertori inspirat en músics com Ornette ColemanChris Lightcap.

El preu del concert serà de 3 €, que serviran com a vot d’ajuda per l’entitat i que permetran tirar endavant futures iniciatives.

Més informació: jazzlagarriga@gmail.com

 

Dissabte 19, a les 21:30 a l’auditori de l’escola de música

Organitza: Amics del Jazz de la garriga

Col·labora: ART cerveses, El Brou del Mestre, Ajuntament de la Garriga

Article anteriorUbuntu Soul, de la Garriga, finalista del Final Buk’s on Tour
Article següentEls primers garriguencs a la Mitja Marató
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.