La Garriga que volem, parlem-ne

0
israelpremsa

ICV convoquem a participar a l’elaboració del nostre programa municipal per a les properes eleccions. Una vegada més, com a les anteriors eleccions, volem que el nostre programa tingui en compte aportacions de la ciutadania que ens dóna suport electoral, que confia amb nosaltres amb el seu vot o que sintonitza amb les nostres propostes.

En la propera contesa, partim de la bona feina feta en l’acció de govern de les regidories de les que hem estat responsables a l’actual govern municipal: acció territorial i sostenibilitat, patrimoni i turisme, atenció ciutadana, polítiques socials d’igualtat.  De manera que, el nostre, programa volem que estigui tenyit de l’acció transformadora dels projectes que hem engegat durant l’actual període municipal.

Volem que la participació, que és un dels nostres trets d’identitat, sigui un eix transversal del nostre programa, i això implica que en tots els àmbits de la gestió municipal hem de preveure com poder articular processos participatius en aquells temes que per la seva complexitat social ho demanin.

Hem programat dues sessions: la del 19 de febrer per tractar polítiques per pal·liar la crisi econòmica, la fiscalitat ecològica i el finançament municipal. Així com el territori i les polítiques per a la sostenibilitat. La segona sessió la farem el 13 de març, on tractarem sobre els aspectes socials i culturals.

A les sessions previstes volem tenir en compte acords presos en processos participatius com l’Agenda 21, per la qual cosa reivindiquem les millors idees per a la sostenibilitat del municipi que van aflorar en aquest procés i s’escau afegir-ne alguna de nova. També volem cercar solucions econòmiques i socialment equitatives que ens ajudin a superar la crisi econòmica i ambiental, promovent una economia més dinàmica i diversificada. Tenir en compte propostes socials per evitar el risc d’exclusió social, fomentar accions que superin els dèficits culturals del nostre municipi. Les persones interessades a participar-hi poden contactar a través de lagarriga@iniciativa.cat

 Israel Molinero

Cap de llista ICV municipals 2011

Article anteriorAvís per a navegants
Article següentUbuntu Soul, de la Garriga, finalista del Final Buk’s on Tour
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.