Nou registre de bicicletes

0
157

L’Ajuntament de la Garriga està decidit a posar en valor l’ús de la bicicleta. En aquest sentit, en els darrers anys s’han endegat diferents iniciatives, com la creació de carrils bici que travessen el poble de nord a sud, o la més recent, que és la creació d’un registre municipal de bicicletes que pretén facilitar la identificació per part de la Policia Local de les que hagin estat robades, gràcies a una base de dades que s’ha de crear a partir del registre d’aquestes.

Així les coses, es crearà aquest fitxer que es creuarà amb les d’altres poblacions i el dels Mossos d’Esquadra, amb les dades del propietari de la bicicleta, així com la fotografia d’aquesta i les seves característiques.

A partir d’aquí, cada vehicle registrat lluirà un adhesiu amb el número de registre corresponent,  i servirà com a element dissuasori per evitar el furt.

Tot plegat començarà a funcionar el proper 22 de febrer, a les 19 h a les dependències de la Policia Local.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.