26è Concurs de Cartells de Corpus

0
IMG_9620

Per iniciativa de l’Associació Cultural Corpus la Garriga, de l’EMAD i de l’Ajuntament de la Garriga, ja s’ha convocat oficialment la vint-i-sisena edició del Concurs de Cartells de Corpus, que enguany es celebrarà el dia 26 de juny.

Tots els alumnes matriculats al primer curs del cicle de formació de grau superior de gràfica publicitària de l’EMAD d’enguany, així com a les escoles convidades i als instituts de la Garriga, podran presentar-se a l’esmentat concurs, les bases del qual es poden consultar en aquest enllaç.

Les obres participants es podran observar durant la setmana del Corpus (18 a 26 de juny) i el públic podrà votar la seva preferida. Aquesta opinió del jurat popular tindrà el pes d’un vot del jurat del premi.

Article anteriorResultats dels equips de l’Olímpic del 12 i 13 de febrer
Article següentAvís per a navegants
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.