40 anys de Viladrau – la Garriga

0
viladrau_garriga_arribada

El diumenge 13 de febrer es va fer la tradicional travessa Viladrau-la Garriga, que organitza el Centre Excursionista Garriguenc i que, enguany, ha celebrat la seva quarantena edició confirmant-se un any més com una de les caminades més arrelades de Catalunya.

Així les coses, a partir de dos quarts de sis del matí els 1.000 participants a la marxa es van congregar a la Sínia per tal d’agafar els autobusos que els van conduir a la Barita de Viladrau, punt de partida de la caminada, on els excursionistes van iniciar l’ascens fins a Sant Segimon amb l’ajuda de lots o frontals.

gegantArribats al punt més alt de la travessa, els caminants es van dirigir fins a Coll Formic per iniciar el peregrinatge pel pla de la Calma.

Un cop finalitzat l’altiplà, van enfilar fins a Sant Cristòfol per acabar de fer els darrers 5 quilòmetres dels 31 de què consta la travessa.

viladrau_garrigaEl punt d’arribada va ser la recentment remodelada plaça de l’Església, on els gegants de la Garriga donaven la benvinguda als caminaires, els quals varen poder gaudir d’un gratificant piscolabis final.

Els participants que varen fer el recorregut amb menys de set hores i que van passar per tots els controls, varen rebre com a obsequi una motxilla amb l’escut del CEG brodat i un llibre commemoratiu dels 40 anys de la Viladrau-la Garriga.

Aquest llibre recull la història dels quaranta anys d’aquesta travessa a partir de la col·laboració de socis del Centre i de molts veïns de la Garriga i, a banda de comptar amb escrits de gent  que d’una manera o d’una altra ha col·laborat amb la travessa al llarg dels darrers 40 anys, també s’hi poden trobar gairebé 150 fotografies de diferents edicions.

Val a dir que els amants de la BTT varen poder fer el recorregut sobre la bici.

Fotografia del gegant: Laura Ferrandis

Article anterior25 associats al Banc del Temps
Article següentMarcatge en zona del 7 de febrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.