25 associats al Banc del Temps

0
banc_temps_1

El dissabte dia 12 de febrer es va fer, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, la presentació al públic del Banc del Temps de la Garriga

Davant d’una trentena de persones, la Conxa Banús i la Gemma Asensio, dues voluntàries que fins a dia d’avui s’han encarregat d’endegar la iniciativa, juntament amb la regidora de Polítiques d’Igualtat, Patrícia Astorga, van explicar en què consisteix el projecte.

El Banc del Temps pretén crear una base de dades amb les persones predisposades a cedir el seu temps a canvi del d’altres, i es  va explicar que hi ha la voluntat d’organitzar tallers trimestrals per tal que tots els socis es coneguin i es generi sinèrgia i confiança entre ells.

Els organitzadors varen deixar clar que no es tracta de cap voluntariat, i que no es pretén fer la competència deslleial a ningú, que simplement es tracta de fer intercanvis de tot tipus i de caràcter puntual.

Durant la presentació, el públic va poder participar de l’acte i es van contestar preguntes i resoldre dubtes al respecte.  En aquest sentit, es va deixar clar que el fet de fer-se soci no suposa haver de dedicar un temps mínim, sinó que simplement  el que es desitgi.

Pel que fa al funcionament, cada soci comptarà amb un talonari on hi haurà de posar el seu número d’associat i les hores que ha aportat. A partir d’aquí, un cop al mes s’haurà de portar al Banc del Temps on es valorarà les hores donades i les hores rebudes  per, així ,evitar que ningú faci un ús abusiu de la iniciativa i hi hagi un equilibri.

Un cop al mes es s’enviarà a cada soci la llista actualitzada els associats i els serveis que ofereixen i que demanen, amb les seves dades de contacte. En cas que hi hagi algú que no disposi de correu electrònic, podrà recollir l’esmentada llista els dijous de 19 a 20 h. a la segona planta de la Biblioteca i els dissabtes d’11.30 a 12.30 h. al mateix lloc.

El Banc del temps està obert tothom i ja compta amb vint-i cinc socis.

Al finalitzar la xerrada, tots plegats varen poder gaudir d’un petit piscolabis.

Article anteriorL’EMAD, present a la Fira GUIA’T
Article següent40 anys de Viladrau – la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.