Acord presenta el seu manifest programàtic (nota de premsa)

0
143

Després de dos mesos de preparació, i a cent dies de les eleccions previstes pel 22 de Maig, Acord presenta el seu manifest titulat “Ens estimem la Garriga” que ha comptat amb la participació de vora un centenar de persones que han treballat en la definició del seu contingut. El manifest menciona cinc eixos:

– El de la identitat local de poble de cultura i natura com a factor central,

– El creixement ordenat i d’acord amb l’entorn natural, paisatgístic i territorial del poble,

– La promoció econòmica d’acord amb un pla estratègic global sorgit de la societat civil i l’Ajuntament,

– La cohesió social com a objectiu

– Una nova cultura organitzativa a l’Ajuntament, redimensionant i reorganitzant la Casa de la Vila.

A partir d’ara els grups de treball configurats començaran una sèrie de trobades amb diverses entitats, associacions, i ciutadania en general per concretar els punts del programa. Està prevista que les primeres trobades girin al voltant del comerç i de la dinamització cultural i patrimonial. Igualment estan previstes trobades amb la resta de grups polítics per tal d’establir diagnosis comunes i posar les bases de les actuacions futures a la Garriga des del necessari consens polític.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.