Tres detinguts per pressumpte robatori amb força

0
154

La Policia Local de la Garriga va detenir el dimarts 8 de febrer tres homes, pressumptes autors d’un robatori amb força. 

Els fets varen succeir a la C17, indret on els agents varen interceptar un camió, després que un veí de la Garriga els advertís que va veure’l sortint d’un matgatzem ubicat al carrer Sant Esteve. Tan bon punt el camió va ser aturat es va constatar que el vehicle anava carregat amb material d’obra robat. Acte seguit, els tres ocupants varen ser detinguts.

Els pressumptes autors del robatori són veïns de Badalona i compten amb diversos antacedents per delictes del mateix tipus. Un cop detinguts, varen ser traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.