Pujol no, Moreno tampoc i Aspa sí

0
151

morenoaspaSegons ha transcendit a diferents mitjans de comunicació, l’exalcalde Miquel Pujol, que actualment és regidor d’urbanisme i portaveu a l’Ajuntament d’EiLG, ha manifestat que no es presentarà com a candidat a les properes eleccions municipals, previstes pel 22 de maig d’enguany.

En declaracions a Ràdio Silenci, Pujol ha afirmat que després de setze anys vinculat a la política ha decidit retirar-se. Amb aquesta decisió, ara caldrà veure si el grup que encapçala des de fa quatre anys seguirà la tasca endegada o no.

Per altra banda, el regidor a l’oposició i portaveu del GIG, Sr. Jaume Aspa, ha anunciat que repetirà com a cap de llista, donat que creu que el projecte del seu grup encara és vàlid i que té continuïtat.

Finalment, el regidor no adscrit Sr. Frederic Moreno, vinculat a Unió Democràtica, ha dit que no formarà part de la llista de CiU, ja que “els de Convergència no han acceptat que vagi a la llista”.

Així les coses, a data d’avui, els candidats proclamats de manera oficial són:

–          Neus Bulbena (PSC)

–          Israel Molinero (ICV-EUA)

–          Jaume Aspa (GIG)

Resta per veure si la Sra. Meritxell Budó és proclamada candidata per part de CiU, si el Sr. Jordi-Eduard Perales ho és per part d’ACORD, si el Sr. Rafel Puig ho és per part del PP i si EiLG, les CUP i Solidaritat Catalana es presentaran en els propers comicis.

Fotografia Sr. Pujol: www.lagarriga.cat

Fotografia Sr. Moreno: http://fredericmoreno.blogspot.com

Fotografia Sr. Aspa: www.gig.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.