És quan corro que hi veig clar

0
Alex_Valiente_02

Aquest diumenge vam celebrar la 25ª Edició de la Mitja Marató Granollers – Les Franqueses – La Garriga. Durant tota aquesta setmana hem celebrat diferents actes que han volgut implicar a la ciutadania en aquest esdeveniment. Des de la festa de presentació, passant pel concert, el col·loqui de l’Ateneu, el Mercat de la Mitja, la Mini Marató, la cursa de gegants i, finalment, el Quart i la Mitja.

Tots aquests actes han estat dirigits d’una forma directa pel Toni Cornellas i el Joan Villuendas, cares visibles de l’Associació de la Mitja. Una Associació que compta amb molta gent que, de forma voluntària, estan fent una feina enorme i que, sense ells, l’èxit no seria tal.

Tot els actes organitzats han estat un èxit sense precedents. Des del primer a l’últim. La gent ha sortit al carrer per viure’ls i per col·laborar-hi. Un total de 10.000 atletes, entre la Mitja, el Quart, la Mini i la cursa de gegants han participat enguany. Si a això hi sumem els centenars de voluntaris i voluntàries, els músics del concert i les entitats que també hi han participat, estem parlant d’un acte social amb un índex de participació dels més importants.

A nivell esportiu haig de parlar del domini kenyà. Però el que m’ha fet més il·lusió és veure com el nostre municipi cada vegada s’implica més. La Garriga és la segona població de la comarca que aporta més atletes. Als 21 quilòmetres parlem de quasi 200 persones de la Garriga, i entre aquesta, la Mini i el Quart, parlem de quasi 400 atletes garriguencs. I aquest augment també és significatiu en la resta de municipis.

Avui, un cop passada tota la moguda, vull felicitar a tots i totes els que la fan possible. Vull felicitar a la gent de la Garriga per a la seva implicació, com atletes, voluntaris o simplement sortint al carrer a animar els corredors i corredores. Perquè, gràcies als esforços de tots, estem fent cada vegada més gran la Mitja!

Enhorabona i per molts anys! A gaudir d’aquestes noces d’argent!

Article anteriorPujol no, Moreno tampoc i Aspa sí
Article següentProjectes públics?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.