Nova col·laboració amb Ràdio Silenci

0
136

Des que La Garriga Digital.cat va néixer, nostra ha estat la voluntat de col·laborar amb els altres mitjans de comunicació de la Garriga per així sumar esforços perquè tots els ciutadans del nostre poble puguin rebre tota la informació que desitgin de forma rigorosa, en el format que més li agradi.

Radio_Silenci_Directe_01Des dels inicis d’aquesta aventura digital la col·laboració amb els companys de Ràdio Silenci ha estat fluïda i cordial. Arribats a aquest punt, volem fer un pas més, i és per això que a partir d’ara es podrà navegar per La Garriga Digital.cat i, alhora, escoltar en directe la programació de Ràdio Silenci. Per a poder-ho fer, simplement hauràs de prémer el botó que activa aquesta opció, que es troba a sota de la tira còmica.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.