La Garriga, l’Ametlla, el Figaró, Tagamanent i les Franqueses signen de nou el conveni del Pla C17

0
signatura_conveni_c_17

Avui, l’Ametlla del Vallès ha estat l’escenari  de la signatura de renovació del conveni del Pla supramunicipal de Prevenció de Dogodependències i de Promoció d’Hàbits Saludables C17, a instàncies de la proposta que fa cinc anys va fer la Diputació de Barcelona als cinc ajuntaments.

El C17 és un pla supramunicipal que pretén oferir informació, formació i assessorament a tots els agents relacionats amb la prevenció de drogodependències i dels hàbits saludables, que pretén reduir el consum de drogues entre el jovent i impulsar l’elaboració de plans locals de prevenció de drogodependències i promoció d’hàbits saludables potenciant el treball en xarxa i la transversalitat

A l’acte, en el qual han intervingut els tots els alcaldes i alcaldesses dels respectius municipis (tret del Figaró, que ha estat representat per la Primera Tinent d’alcalde), la tècnica Carla Fernández ha desglossat les accions i els resultats extrets producte d’aquests cinc primers anys de feina:

– Atenció individualitzada i assessorament a famílies, etc.

– Activitats puntuals.

– Coordinació i seguiment de casos amb Atenció Primària.

– Campanyes divulgatives i accions de sensibilització social.

– Assessorament i formació de professionals.

– Tallers educatius.

– Xerrades.

– Presència en esdeveniments amb presència de jovent.

Tots els alcaldes dels respectius municipis, així com la representant de la Diputació de Barcelona, han fet una valoració molt positiva de la feina feta fins ara i s’han mostrat molt satisfets amb l’ampliació d’aquest conveni per cinc anys més.

L’alcaldessa de la Garriga, Neus Bulbena, ha valorat molt positivament el projecte i s’ha mostrat molt convençuda de mantenir la despesa que genera. Alhora, ha atribuït l’èxit d’aquest projecte a la proximitat amb els joves (tot destacant la figura de la tècnica)i al fet de treballar conjuntament i de forma mancomunada els cinc municipis, tot posant com a exemple el bus nocturn. Per acabar, ha mostrat el seu agraïment per la tasca duta a terme i el suport rebut (sobretot a nivell econòmic) de la Diputació de Barcelona.

Acabats els parlaments de tots els alcaldes i alcaldesses  i amb la presència dels secretaris dels cinc ajuntaments, s’ha signat la renovació del conveni C17.

Fotografia: D’esquerra a dreta: Jordi Morera (Tagamanent), Gemma Sánchez (Figaró),

Neus Bulbena (La Garriga), M.àngels Cabello (L’Ametlla del Vallès) i Esteve Ribalta (Les Franqueses del Vallès)

Article anteriorJoventut i crisi
Article següentEl galliner (II)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.