Curs d’optimisme conscient

0
optimisme_conscient

La Fundació Universitària Martí l’Humà organitza el proper divendres dia 11 de febrer un curs titulat “L’optimisme conscient”, impartit pel Sr. Enric Castellví (Llicneciat en Psicologia, Màster en desenvolupament organitzacional, Consultor de RRHH i Risoterapeuta) i per la Sra. Digna Sieiro, Terapeuta, Sofròloga, Experta en Desbloqueix Emocional i Risoterapeuta).

La gran majoria de les organitzacions podrien millorar significativament el seu clima laboral, i per tant, les relacions i la productivitat, si els treballadors mantinguessin una alta motivació i optimisme en els seus llocs de treball.
Avui en dia, no serveix de res comptar amb treballadors capacitats tècnicament, si estan desmotivats, pessimistes, estressats i angoixats. El curs d’Optimisme Conscient, aborda de manera pràctica i divertida les claus per millorar l’optimisme i la motivació, a través del control dels pensaments, el desbloqueig de les emocions i les actituds positives.

Per a més informació, prem aquest enllaç.

Article anteriorEl galliner (II)
Article següentNova col·laboració amb Ràdio Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.