El Concert de la Mitja

0
Alex_Valiente_02

Aquest divendres, vam tenir un nou acte dels de la Mitja Marató. Això demostra el que sempre recordo: ha deixat de ser un acte esportiu; ha ser un acte social.  Vaig assistir, amb la Neus, al concert de la Mitja que cada any se celebra a l’Auditori de Bellavista, a les Franqueses.

Els alumnes de les Escoles de Música Municipals de la Garriga, de les Franqueses i els Joves Cantors dels Amics de la Unió, van oferir un concert a tots els assistents, que omplíem l’Auditori. Allà es van poder escoltar peces de cambra i d’altres que van fer que tots en gaudíssim.

És increïble el talent que tenen els joves músics de la comarca. Era la primera vegada que s’aplegaven 180 alumnes en un concert que va durar aproximadament 2 hores i que en cap moment ens va deixar de sorprendre.

Allà vam poder compartir una estona amb els alcaldes de Granollers i les Franqueses i el Regidor d’Esports de Granollers. Ja es respirava aires de Mitja. Tots i totes estem esperant que els actes es desenvolupin amb la normalitat i l’èxit al que ens té acostumats aquesta activitat.

Ara comencem la setmana de la Mitja. Una setmana plena d’activitats, disposades a implicar en aquest 25è Aniversari de la cursa de Fons més important de l’Estat. Us animo a participar activament a la Mitja Marató!

Article anteriorNeus Bulbena, candidata oficial del PSC a les eleccions
Article següentDies en què aprenem
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.