Jornada 11 de la Lliga d’Hivern

0
logo_aafsg

A cavall de la jornada 10 i 11 de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala, que organtiza l’Associació Amics del Futbol Sala de la Garriga, la igualtat segueix essent la tònica predominant del campionat, doncs només són set els punts que septaren els set primers classificats, i tres els quatre primers, que són, per ordre, Moya Advocats, Coemmo.com, Transports Tron Expres i Assessoria Congost.

A continuació podeu veure la classificació actualizada i la llista dels màxims golejadors del campionat, fins la jornada 10. Aquesta llista l’encapçalen en Jordi Sola (equip Coemmo.com), amb 26 gols, Jose Ropero (equip Assessoria Congost), amb 23 gols i Gerard Donadeu (equip Assessoria Congost), amb 21 gols.

class_jornada_11golejadors_jornada_10

 

Article anteriorTant de bo!
Article següentEl femer (amb perdó)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.