Marcatge en zona del 24 de gener

0
Jose_Granados_02

Molt bones amics de La Garriga Digital.cat, un cop més!

Programa complicat, el de dilluns, on uns problemes tècnics ens van complicar molt la tasca d’informar de l’esport garriguenc.

Tot i això, vam tenir l’ocasió d’entrevistar dos membres d’un equip  amb una molt bona trajectòria, el qual no ha perdut encara en el que va la lliga. Sí, estem parlant de l’Handbol La Garriga-Tamayo, que compta tots els partits fins la data per victòries.

El seu entrenador, en Jordi Fernández ( tot un campió d’Europa en la seva estada al F.C.Barcelona), ens va explicar una mica els canvis soferts a la plantilla i el canvi de dinàmica respecte l’any anterior, en què l’ascens va estar molt a prop. A més, el jugador Jaume Viñas ens va donar la versió de dins de la plantilla d’això mateix, i així vam poder saber una mica més d’aquest equipàs que està fent les delícies de tots els garriguencs que s’apropen a Can Noguera per a veure als nostres.

Per altra banda, només vam haver d’informar d’una derrota dels nostres equips amateurs, el bàsquet, que sembla que segueix en caiguda lliure. El dilluns 7 de febrer, i aprofitant també l’inici de la copa del rei ACB, aprofitarem per a parlar una mica amb el seu entrenador, l’Uvaldo Sáez, que esperem ens doni les claus del mal moment de l’equip i com s’està treballant per revertir-ho.

Finalment, victòries dels nostres futbolistes, tant els de futbol a 11 com els del futbol sala, en camps complicats.

A més, comentem també ja en clau internacional la lliga “bipolar” que tenim, amb un Barça magnífic i un Espanyol sorprenent i el mundial d’handbol que es disputa a Suècia i en què Espanya és un ferm candidat al títol.

No us ho perdeu!

Article anteriorCampanya per a fomentar el civisme
Article següentTant de bo!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.