Debat polític a Ràdio Silenci

0
logo_radio_silenci

El proper dimarts dia 1 de febrer Ràdio Silenci emetrà a partir de les vuit del  vespre i en directe un programa especial titulat “La Garriga a debat”, on hi participaran els vuit portaveus de l’Ajuntament i on, moderats pel periodista Josep Mas, debatran sobre diversos temes relacionats amb el nostre municipi.

El programa s’emetrà des de la Sala de Plens de l’Ajuntament i el públic interessat a assistir-hi en directe haurà de personar-se mitja hora abans de l’inici, ja que l’aforament és limitat.

Segons indica l’Ajuntament, aquesta és una iniciativa del Consell d’Administració de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació de la Garriga, el qual està integrat per totes les forces polítiques representades en el consistori. En aquest sentit, des de la redacció de La Garriga Digital.cat no podem fer res més que felicitar-nos pel fet que el Consell d’Administració de l’OAMC hagi tingut en compte la proposta que mesos enrere li vàrem fer de coorganitzar un acte com aquest –proposta que va ser declinada-, i hagi decidit impulsar, igualment, un debat d’aquestes característiques.

Des de la Garriga Digital.cat estarem molt atents al programa de Ràdio Silenci, que es podrà seguir al 107.4 de la FM, a través de la TDT o al seu web, i intentarem informar-vos del més destacat que se’n derivi.

Article anteriorXVI Aniversari del Cineclub
Article següentDestacada actuació garriguenca al Campionat de Catalunya de Bàdminton
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.