Neus Bulbena, proposada novament per ser candidata

0
Neus_Bulbena_01

Segons ha pogut saber La Garriga Digital.cat l’alcaldessa de la Garriga, Neus Bulbena, ha estat proposada per part de l’executiva local del PSC del la Garriga perquè repeteixi com a candidata del partit a les properes eleccions municipals, previstes pel dia 22 de maig.

Bulbena (la Garriga, 1965), és llicenciada en matemàtiques i es va iniciar en el món de la política l’any 1999, quan va ser la número 2 de la llista del PSC a les eleccions municipals, restant a l’oposició fins els següents comicis.

Quatre anys més tard ja va encapçalar la llista del PSC, i va obtenir 1.333 vots i 4 regidors, esdevenint el tercer partit més votat per darrera de CiU i ERC.

Entre el 2003 i el 2007 el PSC, amb ella al capdavant, va governar en coalició amb ERC i l’actual alcaldessa va ser la primera tinent d’alcalde i regidora.

A les eleccions de 2007 va repetir com a cap de llista i, tot i no augmentar en nombre de vots respecte les del 2003, va passar a ser la segona força de l’ajuntament per darrera de CiU, amb 1.211 vots i 4 regidors.

Al no poder formar govern, el PSC va restar a l’oposició durant nou mesos. Al març de 2008, Neus Bulbena va esdevenir alcaldessa producte del pacte quatripartit entre el PSC, EiLG, ICV i GIG *. Actualment segueix essent l’alcaldessa de la Garriga i, alhora, és Consellera Comarcal d’Educació.

*Nota: A instàncies d’alguns lectors creiem convenient puntualitzar que la Sra. Bulbena va esdevenir alcaldessa després d’una moció de censura que els quatre grups esmentats varen fer al govern en minoria, format aleshores per CiU i ERC. Més endavant el GIG abandonà el govern resultant d’aquesta moció deixant-lo en minoria.

Article anteriorPosa nota al nou centre de la Garriga
Article següentResultats dels equips de l’Olímpic del 22 i 23 de gener
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.