Posa nota al nou centre de la Garriga

0
Enquesta_Logo

La pregunta que aquestes dues últimes setmanes ha ocupat l’espai de l’enquesta a La Garriga Digital.cat és la que posa punt i final a la ronda dedicada a tots els grups polítics del municipi amb intenció de presentar-se a les properes eleccions.

En aquest sentit, hem preguntat als nostres lectors si creuen que el Partit Popular de la Garriga millorarà els seus resultats en els propers comicis, tenint en compte els resultats que varen obtenir en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. Els resultats han estat els següents:

Enquesta_21-01-2011

Bo i reprenent un tema d’actualitat garriguenca, us proposem que puntueu del 0 al 10 (essent 0 la nota més dolenta i 10 la més bona) què us sembla el resultat final de la remodelació del centre de la vil·la, al marge que estigueu d’acord o no amb el procés que s’ha seguit fins arribar al dia d’avui.

“Puntua del 0 al 10 el resultat de les obres del centre”

Centre_01_21-01-2011

Centre_04_21-01-2011

Centre_02_21-01-2011

Centre_03_21-01-2011

Article anteriorBretolada als nous safarejos
Article següentNeus Bulbena, proposada novament per ser candidata
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.