L’antic CAP, finalment per l’Asil Hospital

0
CAP_antic

Després de mesos de controvèrsia respecte l’ús que s’ha de donar a les instal·lacions de l’edifici de l’antic Centre d’Atenció Primària de la Garriga, el passat 19 de gener es va desencallar la situació.

I és que en el darrer Ple Municipal es va aprovar per unanimitat l’inici dels tràmits per a la cessió definitiva de l’Antic CAP a la Fundació Asil Hospital, fet que comportarà que es pugui augmentar en 45 el nombre de llits (fins a un total de 125)  i en 28 el nombre de places del centre de dia (fins a un total de 40), en dues fases.

Una de les possibilitats que contempla l’Asil Hospital és ampliar l’edifici construint una tercera planta.

Si fem memòria, veurem que l’actual equip de govern tenia previst remodelar l’antic edifici del CAP per a ubicar-hi diferents despatxos de l’àrea de Polítiques de la Igualtat, de l’àrea de Promoció de Treball i també de Salut (fins i tot es van iniciar les obres), per un període de quinze anys. Aquest fet, segons diverses opinions, vulnerava l’acord signat l’any 1983 entre la propietària del terreny i l’aleshores alcaldessa, Núria Albó, pel qual la primera cedia l’espai per a construir-hi únicament un Centre d’Atenció Primària.

A resultes dels darrers esdeveniments, l’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga ha canviat d’opinió en benefici dels interessos de la Fundació Asil Hospital i ja s’han iniciat els tràmits per a retornar l’espai al seu antic propietari. En aquest sentit, un dels tràmits més urgents és modificar els actuals plànols municipals per tal que aparegui l’edifici de l’antic CAP.

Fotografia: Edifici de l’antic CAP, al costat de l’Asil Hospital

Article anteriorAny nou, espai nou
Article següentBretolada als nous safarejos
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.