Bretolada als nous safarejos

0
vidre_safareig

Un cop acabades les obres de remodelació dels antics safarejos, fa pocs dies aquest emplaçament ha estat víctima d’una bretolada després que algú hagi trencat el vidre d’una de les finestres de la façana de l’edifici que dóna al riu.

Aquest edifici s’ha rehabilitat per ubicar-hi el futur Centre de Visitants i així esdevingui el centre neuràlgic on els visitants del poble puguin descobrir-lo a partir de la informació que allà se’ls proporcioni. En aquest sentit, hi haurà una zona museïtzada i un punt d’informació per a realitzar rutes turístiques i itineraris culturals pel municipi. 

El safareig és una construcció modernista dissenyada per l’arquitecte Raspall i les tasques de rehabilitació que s’hi han realitzat s’han fet amb la voluntat de respectar l’aspecte original de l’edifici.

Article anteriorL’antic CAP, finalment per l’Asil Hospital
Article següentPosa nota al nou centre de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.