Tot a punt per la Mitja

0
144

El proper diumenge 6 de febrer es celebrarà una nova edició de la Mitja Marató Granollers – Les Franqueses – la Garriga, que ja s’ha convertit en un referent en el món l’atletisme.  

El proper dissabte 22 de gener es farà la tradicional festa de presentació de la Mitja a la Plaça de Can Dachs de la Garriga, on s’aprofitarà l’avinentesa per a fer arribar als veïns i veïnes del poble tota la informació relacionada amb altres curses o caminades, tals com la Travessa Viladrau-la Garriga, la Marató i la Mitja de la Vall del Congost, la XXXI Cursa Popular de la Garriga, la cursa de Fons del Club d’Atletisme Les Tortugues o la II cursa de Sant Silvestre, organitzada per aquest mateix club.

Alhora, els gegants de la Garriga han estat convocats per a ballar pels carrers del poble al ritme de la batuka, i també s’ha organitzat un concurs de dibuix al voltant de la mascota de la mitja. 

A diferència d’altres anys, enlloc de sortejar mateiral esportiu s’obsequiarà als participants de la festa a canvi d’un euro, que anirà destinat a l’ONG Mans Unides. 

Tornant a la pròpia Mitja, s’ha de saber que les inscripcions ja estan tancades i que hi ha tres modalitats de cursa:  1) La mini, que es farà el dissabte 5 de febrer a la tarda i que inclou els infants de categoria baldufa (200 m.), prebenjamí (500 m .), benjamí (750 m.), aleví (1.000 m.) i infantil (1.500 m.) . 2) El Quart, que es correrà el diumenge 6 de febrer, a partir de les 10,30 i que té una distància de 5.000 metres aproximadament i 3) La Mitja, que també se celebrarà el diumenge 6 a partir de les 10.30 h i que té un recorregut de 21.097 metres. 

En tots els casos, la sortida serà al carrer d’Esteve Tarrades de Granollers, i l’arribada serà al davant del Pavelló d’Esports de la mateixa ciutat. 

PERFIL DE LA MITJA:

perfil_lamitja1 

Fotografia de Ramon Ferrandis

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.