El jovent de la Garriga, implicat en el futur del nostre poble

0
Alex_Valiente_02

Feia dies que no escrivia en aquest espai. Les condicions dels últims dies no em deixaven temps per a dedicar a poder explicar moltes coses de les que estic duent a terme. Avui, he tingut una mica més de temps i ho puc compaginar, per a dedicar una mica de temps a reiniciar els escrits a la web.

I què millor que reiniciar amb un tema que m’encanta com les iniciatives juvenils. El dilluns vam tornar a tenir Consell d’Entitats Juvenils Locals. Aquestes reunions que van néixer amb la intenció de ser trimestrals, però que finalment han estat semestrals ja que, al mig, ens han enganxat la Comissió de Festa Major (on ja participen les entitats juvenils) i d’altres aspectes i tampoc era qüestió d’entorpir la seva feina amb reunions vàries.

Aquesta primera reunió, la del primer semestre de l’any, és per a poder definir una mica el calendari de l’any. Definir una mica les regles del joc i poder plantejar tots els projectes que ara tot just comencen a treballar.

Normatives de la Llei Anti Tabac, de la Llei Reguladora d’Espectacles, Valoració de les últimes activitats… moltes coses van sortir a sobre de la taula. Al finalitzar la reunió, vaig decidir fer un reconeixement a diverses iniciatives. Normalment, als i les joves, se’ns acusa, de tenir uns objectius pocs definits i que només pensem en una cosa; divertir-nos. Però hi ha dos iniciatives que són lloables i que demostren la implicació del jovent en d’altres projectes importants de municipi.

El primer, va ser la implicació de dos entitats, una juvenil i una altra cultural, però formada per gent jove, en la cavalcada de Reis i que la gent pel carrer m’ha reconegut que van ser encerts. Es tracta del Brou del Mestre, que durant la cavalcada de Reis va repartir caldo entre la ciutadania i que va ser un èxit de demanda. I l’altra, va ser la participació dels Diables a la mateixa cavalcada, cosa que es va fer molt i molt visible, gràcies a les seves actuacions pels carrers de la Garriga, il·luminant l’inici de la cavalcada.

L’altra va ser un reportatge que vaig veure el dilluns a VOTV, que es diu “Poemes al Pentagrama” i que us recomano a tots i totes. Es tracta d’un projecte comú que barreja música i poesia. Un grup de la comarca, posa música a una obra d’un poeta vallesà. En aquest cas, i per obrir aquest programa, el grup Tetuà la Rumba (que han col·laborat en diversos projectes garriguencs), va musicalitzar un poema de Misael Alerm, de la Garriga. Si no recordo malament, el poema es deia Demà Missa.

Tots dos projectes amb una vàlua molt important i que demostren que el jovent de la Garriga, està molt implicat en el dia a dia del nostre municipi. És per això que des d’aquí vull felicitar al nostre jovent, perquè el futur del nostre municipi està més que assegurat!

Article anteriorEls premis Gaudí o la disjuntiva del cinema català
Article següentTot a punt per la Mitja
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.