La Garriga Digital

Donació de Les Tortugues a l’Asil Hospital

Donaci_Asil_Hospital_18-01-2011

L’import recaptat en concepte d’inscripcions de la primera edició de la cursa Sant Silvestre celebrada a la Garriga i organitzada pel club d’Atletisme Les Tortugues, va ser donat a la Fundació Asil Hospital de la Garriga. L’acte va tenir lloc el dilluns dia 17 al vespre de la mà de Toni Castillo Buil, president de Les Tortugues en presència de diferents membres de l’entitat, i rebut per Joan Cruells i Pagès, director-gerent de la Fundació. L’import total, 510,00 €, s’invertiran en la sortida anual estiuenca que porten a terme els residents de l’Asil.

Les Tortugues té previst donar cada any la recaptació de les inscripcions de la Sant Silvestre a alguna entitat de la Garriga. El 2010, la cursa va comptar amb un total de 210 participants. Cal agrair les aportacions d’espònsors i col·laboradors, sense els quals no seria possible destinar els diners de les inscripcions a entitats sense ànim de lucre.

Peu de Foto: Toni Castillo i Joan Cruells acompanyats del resta de membres de Les Tortugues que varen ser presents a l’acte de donació.

Premsa Fundació Asil Hospital –  Natàlia Viñets 93 860 50 60 ext. 18 –  n.vinets@adcom.es

Exit mobile version