Finalitza el projecte impuls

0
126

Vint-i-una persones de la Garriga varen ser les escollides d’entre més de dos-cents aspirants per a formar part del Projecte IMPULS, que és un pla extraordinari d’ocupació local destinat a persones aturades amb risc d’exclusió.

Així les coses, aquestes persones han treballat els darrers sis mesos en diferents projectes, tals com d’eficiència energètica, de tecnologies de la informació i comunicació o de rehabilitació d’edificis  municipals. Val a dir que totes aquestes persones han rebut una formació prèvia abans de desenvolupar la tasca en qüestió.

Transcorreguts aquests sis mesos, el passat dia 14 es va celebrar la cloenda, amb una valoració positiva de totes les parts implicades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.