Tornada de vacances complicada, pels equips garriguencs

0

{jcomments on}En el programa de dilluns, i en un dia tan especial pel futbol mundial, no vam poder oblidar-nos de la Pilota d’Or i la polèmica que se’n va derivar.

D’altra banda, i ja parlant de l’esport del poble, una tornada de vacances complicada pels nostres primers equips va marcar l’actualitat de la primera part del marcatge en zona.

I és que, l’Olímpic La Garriga, el nostre equip de futbol a 11, rebia la primera derrota de la temporada, un contundent 3 a 0 a Tona que, tot i això, no afecta de cap manera la gran campanya dels nostres futbolistes, que segueixen com a líders en solitari de la segona territorial, però ja no invictes com fins ara.

Si a això li afegim la derrota del bàsquet, que va fallar al pavelló de Can Noguera davant d’un dels rivals de la part baixa de la classificació, el resultat del CFS La Garriga, que també va patir una derrota, aquest cop a la difícil pista del “Solo Barcelona”, i que l’handbol encara no ha tornat a la competició, no podem sinó adjectivar el cap de setmana de “tràgic” per l’esport del poble.

No obstant, al Marcatge en zona no ens agrada donar males notícies, així que l’espai reservat per l’entrevista el vàrem aprofitar per a repassar les classificacions dels nostres equips, i així comprovar que, tot i que l’entrada d’any no ha sigut la més adient per acomplir els objectius marcats pels diferents clubs, “no estamos tan mal, hombre!” que diria Laporta.

Com ja dèiem, el futbol segueix líder en solitari i, per tant, l’objectiu del campionat encara resta intacte. El bàsquet, que va començar guanyant els primers cinc partits contundentment i que ara passa per un mal moment, segueix a mitja taula. Recordant paraules del seu propi entrenador al nostre programa, l’Uvaldo Sáez, estan seguint la pauta marcada per a la temporada, “acabar entre els 6 primers i, si pot ser, promocionar, però sobretot mantenir una categoria que s’ajusta molt bé al nivell del club”.

I l’handbol, que com bé he dit abans no va gaudir de competició aquesta jornada, segueix líder de la primera catalana comptant tots els partits per victòries (11 de 11).

No us oblideu d’escoltar el programa perquè podreu sentir també el millor de la lliga BBVA, la prèvia dels enfrontaments de Copa del Rei i molt més… Recordeu, cada dilluns de 22h a 23h teniu una cita amb l’esport garriguenc i internacional al Marcatge en zona. Fins aviat.

Article anteriorLa modificació puntual del Pla General, en el proper Ple
Article següentL’Ajuntament detalla les troballes arqueològiques del centre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.