Nou èxit dels Pastorets de la Garriga

0
RFN_00304_R

El passat diumenge 9 de gener es va fer, al Teatre El Patronat de la Garriga, la darrera funció dels Pastorets que l’associació “Fem Pastorets” ha preparat per les festes nadalenques ja passades, i que ha mobilitzat a unes dues-centes persones.

Com ja ve essent habitual, Els Pastorets de la Garriga no tenen massa a cosa a veure amb els Pastorets tradicionals d’en Folch i Torres, doncs cada any es revisa el text i es canvia el vestuari, l’ambientació i la caracterització per a fer-los, si més no, agosarats i transgressors.

A destacar, l’ambientació de l’infern, inspirat en El Molino tradicional, i els seus dimonis provinents de l’antic cabaret, la música en directe i les referències a l’actualitat garriguenca que es van fent a mesura que avança l’obra.

En total s’han fet quatre funcions, les quals han omplert el Patronat.

RFN_00477_RRFN_00552_R

 

 

 

 

 

 

RFN_03809_R

 

 

 

 

 

 

 

Fotografies: Ramon Ferrandis / Fem Pastorets

Article anteriorLa temptació de l’odi
Article següentLa modificació puntual del Pla General, en el proper Ple
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.