La modificació puntual del Pla General, en el proper Ple

0
Escut_de_la_Garriga

El proper dimecres 19 de gener es celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga, i a les 19 hores, el primer ple de l’any 2011, en el qual un dels temes tractats serà la modificació del Pla General del sector B-8, indret on es vol construir la planta de cogeneració d’energia a partir de Biomassa forestal.

En aquest sentit, la Comissió d’Urbanisme de Barcelona ha aprovat recentment i de forma definitiva la modificació puntual del pla general del municipi en aquest sector, terrenys que ocupa l’empresa Tamayo.

Tanmateix, però, abans de que aquesta aprovació surti publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i, per tant, tingui validesa, l’empresa garriguenca haurà hagut de presentar en un termini no superior a deu dies un text refós que ha d’incloure les prescripcions (un total de cinc) que ha marcat l’esmentada comissió.

Arribats a aquest punt, un cop s’hagi presentat el text, començarà un període de quatre mesos en el que l’empresa haurà d’elaborar el pla parcial del sector, el qual s’haurà d’aprovar en el Ple municipal.

Altres temes que es tractaran en el ple són el conveni de col·laboració amb la xarxa Rescat, la permuta de Can Luna i la cessió de l’edifici de l’antic CAP a l’Asil Hospital

 

Article anteriorNou èxit dels Pastorets de la Garriga
Article següentTornada de vacances complicada, pels equips garriguencs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.