La reparació del carrer Vinyals, més aprop

0
carrer_vinyals

Després de mesos amb una de les voreres del carrer Vinyals intrasitable, de tanques que no permeten l’aparcament dels cotxes i de sots en el paviment del carrer, està previst que a finals del mes de gener s’iniciin les obres en aquesta zona. 

Aquest arranjament serà possible gràcies al fet que, a darrera hora, el Consistori garriguenc va aconseguir que els 600.000€ del FEOSL destinats a rehabilitar l’antic CAP (recordem que s’hi vol traslladar la Policia Local i instal·lar les oficines de Salut, Polítiques Socials, Polítiques d’Igualtat i el Servei Local d’Ocupació) s’han pogut destinar a tal efecte, juntament amb l’arranjament de la carretera Nova, concretament el tram comprès entre el carrer Nou i el carrer Saturn. 

Les actuacions que es duran a terme en el carrer Vinyals serviran per a reparar la xarxa de clavegueram, que es troba molt malmesa en aquest punt ja que en alguna zona supera els cent anys d’antiguitat. És per aquest motiu que a la primavera del 2010 es varen produir alguns enfonsaments i que s’hagués d’aïllar la zona.

Alhora, també s’actuarà a les clavegueres de la carretera Nova a la cantonada amb el carrer de Satèl·lits, una zona amb un problema històric d’inundacions.

Article anterior80 participants a l’Open d’Scalextric
Article següentLa temptació de l’odi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.