La reparació del carrer Vinyals, més aprop

0
119

Després de mesos amb una de les voreres del carrer Vinyals intrasitable, de tanques que no permeten l’aparcament dels cotxes i de sots en el paviment del carrer, està previst que a finals del mes de gener s’iniciin les obres en aquesta zona. 

Aquest arranjament serà possible gràcies al fet que, a darrera hora, el Consistori garriguenc va aconseguir que els 600.000€ del FEOSL destinats a rehabilitar l’antic CAP (recordem que s’hi vol traslladar la Policia Local i instal·lar les oficines de Salut, Polítiques Socials, Polítiques d’Igualtat i el Servei Local d’Ocupació) s’han pogut destinar a tal efecte, juntament amb l’arranjament de la carretera Nova, concretament el tram comprès entre el carrer Nou i el carrer Saturn. 

Les actuacions que es duran a terme en el carrer Vinyals serviran per a reparar la xarxa de clavegueram, que es troba molt malmesa en aquest punt ja que en alguna zona supera els cent anys d’antiguitat. És per aquest motiu que a la primavera del 2010 es varen produir alguns enfonsaments i que s’hagués d’aïllar la zona.

Alhora, també s’actuarà a les clavegueres de la carretera Nova a la cantonada amb el carrer de Satèl·lits, una zona amb un problema històric d’inundacions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.