Nou passamà al Torrent de la Sínia

0
120

Un passamà de més de quaranta metres s’ha instal·lat a la façana lateral de la Biblioteca que discorre pel carrer Torrent de la Sínia (carrer que comunica el carrer Sant Francesc amb el carrer del Centre), per tal de facilitar el trànsit a les persones amb mobilitat reduïda i producte de les demandes que diferents ciutadans havien fet arribar al Consistori garriguenc.

Aquest carrer, amb una inclinació pronunciada i que en dies de pluja representa un perill evident per les relliscades que s’hi produeixen, resulta ser una via important i de força trànsit de vianants, ja que condueix al Centre d’Atenció Primària de la Garriga.

En un altre ordre de coses, i també relacionat amb la mobilitat, recentment s’han realitzat actuacions al barri de Can Poi, tot instal·lant-hi senyals d’STOP i repintant la senyalització horitzontal.

Fotografia: OAMC  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.