Marc Guasch abandona el Dakar

0
marc_guash_2

L’etapa entre Arica i Antofagasta ha resultat ser la darrera que ha disputat el pilot garriguenc Marc Guasch a l’edició d’enguany del ral·li Dakar quan, per culpa d’una topada amb una pedra que estava amagada entre la sorra, ha patit una aparatosa caiguda que ha forçat el seu abandonament, després que la moto hagi quedat destrossada. Tot i això, el pilot no ha patit ferides greus. 

Abans de patir l’accident a la setena etapa, el pilot de la Garriga havia mostrat un bon nivell i molta regularitat, essent dinovè a la classificació general de motos. Recordem que pilotava una moto Yamaha oficial que funciona per injecció (l’única d’aquest tipus en tot el Dakar) i que aquesta era la seva segona participació a la prova.

Fotografia:www.elsesports.cat

Article anteriorNou passamà al Torrent de la Sínia
Article següentBenedicció dels animals, a la festa de Sant Antoni Abat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.