Centenars de gràcies

0
135

Només tenim que paraules d’agraïment envers a totes aquelles persones, entitats, institucions, voluntaris, escoles, empreses, garriguencs i no garriguencs també que durant el 2010 es varen bolcar en la celebració del centenari de la Fundació Asil Hospital la Garriga. Pensem que ha estat un èxit de tothom que haguem pogut gaudir de tantes activitats i actes commemoratius. Gràcies, gràcies i cent vegades gràcies en nom de residents, treballadors, voluntaris, membres de les juntes de patronat i administrativa, i persones que col·laborem amb la Fundació.


Natàlia Viñets

Comissària Celebració Centenari Fundació Asil Hospital la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.