Rebuda dels Reis al Barri de Montserrat

0
reis_barri_montserrat

El Barri de la Mare de Déu de Montserrat organitza un altre any la rebuda a ses majestats els Reis Mags d’Orient, repartint fanalets a tota la quitxalla que s’atansi a la placeta de la mare de Déu de Montserrat. Serà aquest dimecres abans del pas de la cavalcada, que sortirà a les 18 de Can Noguera.

Enguany, la cavalcada, al seu pas pel barri de Montserrat serà rebuda per tots els infants i famílies que s’esperin a la placeta, on l’associació de veïns, juntament amb els fanalets, donarà vi bo i galetes per combatre el fred mentre s’espera el pas del seguici, escoltant i cantant nadales.

Per aquest motiu, l’associació de veïns convida a tothom a sortir al carrer i rebre als reis mags d’orient al seu pas pel nostre barri, essent un punt de trobada, festa i veïnatge. Volem recordar que finalment, els Reis baixaran des del passeig pel carrer Rosselló i no pas pel carrer Ametlla, passant per davant del punt de repartida de fanalets. Us hi esperem!

Barri de Montserrat

Article anteriorResultats de les intervencions arqueològiques del centre
Article següentSorteig de la cistella de Nadal d’Aprop
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.