La Garriga al Dakar, amb en Marc Guasch

0
Alex_Valiente_02

Aquest proper dissabte s’inicia, un any més, una de les proves més mítiques del món del motor: el Dakar. Per tercer any consecutiu, i a causa dels conflictes bèl·lics al continent africà, els pilots s’han traslladat a Amèrica, concretament a Argentina i Xile, per a participar en el Ral·li amb més història.

En aquesta cursa de motor tenim, un altre any, el garriguenc Marc Guasch. Guasch, que enguany conduirà una Yamaha oficial que funciona per injecció (l’única d’aquest tipus en tot el Dakar), participa per segona vegada en aquest cursa després de mostrar el seu potencial al Campionat d’Espanya de l’especialitat. Ara, Guasch vol fer un millor paper que a la seva primera aventura, cosa que no dubtem que aconseguirà.

marc_guasch_cara2En Marc passejarà el nom del nostre municipi per Amèrica, portant a la seva moto, serigrafiat, el nom de la Garriga com a mostra d’una estreta col·laboració entre ell, el seu equip i la nostra localitat.

Estem molt orgullosos de tenir una figura com la d’en Marc en el teixit esportiu del nostre municipi. Ell demostra la qualitat i la pluralitat de l’esport a la Garriga. Des d’aquí, vull expressar el meu recolzament al Marc i esperem que assoleixi els seus objectius, amb un projecte tan ambiciós com el que ell encapçala. D’aquí a quinze dies esperem poder tenir notícies millors a la finalització del Dakar. De moment, ens conformarem seguint-lo en els mitjans. Ja queda menys!

Ànims Marc!!!

Fotografia: http://blogs.motociclismo.es/rallydakar/tag/marc-guasch/

Article anteriorEl Parc Infantil estarà dedicat a Mario Bross.
Article següentUna vida de pel·lícula, o una pel·lícula de vida
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.